Om mig

Stinas fysiopraktikDet började med en musarm. I början försvann besvären över en helg, men till slut räckte inte ens en hel semester till. Efter nio månader blev det ohållbart: jag kunde inte lyfta armen, hålla i en kopp eller greppa en penna. Jag blev rekommenderad en kinesiolog/massör som jag gick till. Jag visste inte vad jag förväntade mig, men inte var det att jag skulle bli både helt besvärsfri och ”frälst” på femtio minuter!

Där och då såddes fröet till att själv bli terapeut. Tänk att få kunna hjälpa andra att bli besvärsfria på samma sätt, så snabbt och utan mediciner.

Att bli terapeut sammanstrålade dessutom fint med ett av mina andra intressen: vår miljö. Mindre smärta = färre mediciner. Färre mediciner = mindre utsläpp av medicinrester i vårt dricksvatten och i våra sjöar där de påverkar de fiskar vi sen tar upp och äter. Friskare vatten = mindre ansamlingar av bl.a. toxiskt östrogen i våra kroppar = mindre smärta.

Utbildningar, kurser och erfarenheter

2017-2018 Undersköterska, MedLearn

2010- Fortlöpande kurser och vidareutbildning på Kinesiologiskolan/Praktorskolan, informationsutbildningar alternativmedicin Alpha-Plus

2012 Lock Foot Syndrom, Natura Medica Akademiet AS

2010-2011 Yrkesutbildning neuropraktor, Nordiska Praktorskolan

2008-2010 Yrkesutbildning kinesiolog, Svenska Kinesiologiskolan

2006-2008 spelarnas massageteam Nordea Nordic Light Open, WTA Touren

2005-2006 Massageterapeut, Hälsoteket

2000 Baskurs praktisk fysioterapi, Corpus Physiotherapy Bo Eklund